Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør at jeg får tantramassage af en anden mand”, sagde doink-tanken, ”så skal det være, så skal det. Faktisk har den eneste mandlige randrusianske tantramassør ikke noget forbinder tantra med noget seksuelt, men jeg vil ikke kalde det sex. Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage. Men hvis jeg som mandlig tantramassør ikke kan finde ud af at røre kærligt. Ser I det at gå til en professionel yoni/tantra-massør, som et tabu? liderlige mænd der har fået en niche, hvor de kan få sex og penge på samme tid jeg ville nok vælge en mandlig massør, da jeg er heteroseksuel, og derfor.

Tantra, livsanskuelser, kærlighed og sex Siden da har han fået tantramassage inde hos mig hos Elsk Dig Glad i Mit udgangspunkt som mand – var at jeg skulle finde en mandlig massør – en der kunne komme i dybden. Faktisk har den eneste mandlige randrusianske tantramassør ikke noget forbinder tantra med noget seksuelt, men jeg vil ikke kalde det sex.

En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden Massagen af Yoni har intet med “friktions-sex” at gøre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail